Narviplastx
Plastics - Narviflex Group Industrial Plastics

Voedingsindustrie


Vele van onze kunststoffen, mogen rechtstreeks met onverpakt product in contact komen en voldoen aan de Europese Richtlijnen.

Bij het vervangen van (glijdende) onderdelen van metaal door kunststoffen, kunt u normaal gesproken de externe smering weglaten, waardoor het risico op verontreiniging van het voedsel met oliën of vetten wordt vermeden.

  • Narviplastx levert conforme materialen met een productspecifiek voedselcontactcertificaat, met daarin de FDA goedkeuring  voor grondstoffen, conformiteit  met verordening (EG) 1935/2004, (EU) 10/2011 (migratietest voor kunststof halffabrikaten) en (EG) 2023/2006 inzake GMP voor materialen en voorwerpen bestemd om in contact te komen met voedingsmiddelen.
  • Dankzij hun lichte gewicht en goede verspaanbaarheid kunnen Foodgrade kunststoffen metalen vervangen in fabrieken en machines voor de verwerking van vlees, vis en gevogelte, zuivelproducten, bakkerijproducten en zoetwarenproductie. Waar metaaldetectie vereist is, kunnen onze speciale metaaldetecteerbare kunststoffen en ons optisch detecteerbare blauwe materiaal een alternatief zijn voor traditionele kunststoffen.


Verwante Producten


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn